arrow-down arrow-right arrow-left arrow-up ot

King Fish Selection is een handelsonderneming in gekoelde en bevroren visproducten. Zij waren toe aan een centrale opslaglocatie in Nijkerk, waarvoor wij het ontwerp mochten maken.

Het nieuwe bedrijfspand van King Fish Selection staat aan de Sluiswachter in Nijkerk, en biedt zowel gekoelde opslag als vriesopslag voor de producten van het bedrijf. Naast deze opslagcapaciteit bevinden zich op de verdieping ook kantoorruimten, herkenbaar vormgegeven boven de laadkuil voor een optimaal ruimtebeslag.

fotografie: Studio Hans Morren
Project:

Nieuwe huisvesting King Fish Selection

Locatie:

Sluiswachter, Nijkerk

Opdrachtgever:

King Fish Selection B.V.

Ontwerp:

2014

Realisatie:

2016

‹ Terug naar overzicht

Andere projecten

Stoere blikvanger aan het water
Nieuwbouw
Bedrijfsgebouw
Kantoor

Stoere blikvanger aan het water

Aan een belangrijke verkeersader door Nijkerk, gelegen aan de Arkervaartbrug, verrijst in 2018 een nieuw bedrijfspand met kantoor.

Goed leven in de Zuidpolder
Nieuwbouw
Appartementen
Projectmatige woningbouw

Goed leven in de Zuidpolder

De Zuidpolder in Eemnes heeft er een nieuw kopstuk bij: 19 huurappartementen en 12 grondgebonden woningen omringd door een groen weidelandschap. Een ontwikkeling in samenwerking met Van Wijnen en co&o…

Hoofdkantoor Rabobank Randmeren
Verbouw
Kantoor
Uitbreiding

Hoofdkantoor Rabobank Randmeren

De door ons bureau ontworpen en in 1995 gerealiseerde gebouwen van de Rabobank aan de Van 't Hoffstraat in Nijkerk zijn in 2012 een flinke metamorfose ondergaan.

Grootschalige verduurzaming van Cumela Nederland
Bedrijfsgebouw
Kantoor
Uitbreiding

Grootschalige verduurzaming van Cumela Nederland

10 jaar nadat we het hoofdkantoor van een nieuw uiterlijk voorzagen, mochten wij opnieuw aan de slag. Ditmaal om het pand grootschalig te verduurzamen. De ontwikkelingen staan immers niet stil. Ook ni…

Infine Software
Nieuwbouw
Kantoor

Infine Software

Op een markante hoek van dit bedrijventerrein in Zeewolde hebben we een compact kantoor bedacht. De groeiambitie van onze opdrachtgever vroeg om concrete ontwerpoplossingen om de flexibiliteit van het…