arrow-down arrow-right arrow-left arrow-up ot

Als er aan de rand van de stad in een prachtige landelijke omgeving een nieuw bouwwerk moet komen, is het voor ons een uitdaging om een ontwerp te maken dat gedragen wordt door zowel de opdrachtgever, de omwonenden en de gemeente.

Naast het bestaande gebouw van De Roode Schuur wordt een hotel met 38 kamers toegevoegd, zodat het gezamenlijk als een geheel gaat werken waar het eten, feesten, vergaderen en slapen allemaal bij elkaar plaats vind. Het nieuwe hotel heeft een eigentijdse uitstraling en hoofdvorm, maar is wel heel duidelijk qua materialisatie ingepast in de landelijke sfeer die aanwezig is. Het rieten dak en de houten gevel verwijzen ook naar de bestaande gebouwen in de directe omgeving. Samen met de bestaande Roode Schuur zal het een eyecatcher worden bij een van de invalswegen van Nijkerk.
Project:

Hotel 'De Roode Schuur'

Locatie:

Oude Barneveldseweg 98 te Nijkerk

Opdrachtgever:

Van de Pol Zandbergen Vastgoed bv

Ontwerp:

2008

Realisatie:

2009

Andere projecten

Clubgebouw Scouting Nijkerk
Nieuwbouw
Clubgebouw

Clubgebouw Scouting Nijkerk

Markant, duurzaam, energiezuinig en met relatief eenvoudige middelen te realiseren. Dit en de zorg om de natuur, zijn de wensen van Scouting Nijkerk.

Comfortabel wonen in De Verbinding in Nijkerk
Nieuwbouw
Appartementen

Comfortabel wonen in De Verbinding in Nijkerk

In de nieuwbouwwoonwijk De Terrassen in Nijkerk wordt de entree gemarkeerd door een uniek appartementencomplex die de naam De Verbinding draagt. Het gebouw ‘verbindt’ 20 royale appartement…

Grootschalige verduurzaming van Cumela Nederland
Bedrijfsgebouw
Kantoor
Uitbreiding

Grootschalige verduurzaming van Cumela Nederland

10 jaar nadat we het hoofdkantoor van een nieuw uiterlijk voorzagen, mochten wij opnieuw aan de slag. Ditmaal om het pand grootschalig te verduurzamen. De ontwikkelingen staan immers niet stil. Ook ni…

Schuurwoning Ermelo
Nieuwbouw
Particuliere woningbouw

Schuurwoning Ermelo

Op een schitterend gelegen kavel aan de rand van Ermelo kon middels een bestemmingsplanwijziging een nieuwe woning worden gebouwd. Voor onze opdrachtgever ontwierpen wij een bij de omgeving passende s…

Kantoorgebouw 'De Werkplaats'
Nieuwbouw
Kantoor

Kantoorgebouw 'De Werkplaats'

Ruwe bolster, blanke pit. Zo zou je dit ontwerp voor het kantoor voor een handelsonderneming in bouwmaterialen kunnen typeren.