arrow-down arrow-right arrow-left arrow-up ot

Aan de Doornsteeg in Nijkerk gaat Vereniging CPO De Woongaard 14 woningen in eigen beheer realiseren.

Voor de 14 leden van de vereniging maakten wij een woningontwerp waar iedereen zich in kan vinden. De onderlinge variatie in de woningen is groot, maar toch ontstaat er door de vele overeenkomsten een eenduidig beeld. De toekomstige bewoners zochten gezamenlijk de gevelstenen en voordeuren uit, en iedereen heeft naar eigen wens samen met ons het uiterlijk en de indeling van de eigen woning vormgegeven.
Project:

Een nieuwe CPO aan de Doornsteeg: De Woongaard

Locatie:

Plangebied Doornsteeg, Nijkerk

Opdrachtgever:

Vereniging CPO de Woongaard

Ontwerp:

2016-2017

Realisatie:

2017-2018

Andere projecten

Ontwerp 'Eerste Gezondheidscentrum Nijkerk'
Nieuwbouw
Zorg

Ontwerp 'Eerste Gezondheidscentrum Nijkerk'

Het voorstel voor dit nieuw te bouwen gezondheidscentrum is in eerste instantie een stedenbouwkundig gebaar, en gaat een duidelijke relatie aan met de beide scholen aan de noordzijde van het geplande …

Lukkien Digital Studios
Nieuwbouw
Bedrijfsgebouw
Kantoor
Uitbreiding

Lukkien Digital Studios

Het door ons bureau ontworpen kantoorgebouw met studioruimten aan de A12 bij Ede diende in 2005 te worden uitgebreid met een vergelijkbaar programma als bij de nieuwbouw in 1999 gerealiseerd is.

Vakantiewoning Golfresort Harderwold
Nieuwbouw
Horeca en recreatie

Vakantiewoning Golfresort Harderwold

Bootje varen, wandelen en golfen zijn de ontspanningsmogelijkheden op het vakantiepark Harderwold. Wij hebben een comfortabele woning ontworpen die voor een klant die graag hier wil verblijven.

De Terrassen, 30 starterswoningen
Nieuwbouw
Projectmatige woningbouw

De Terrassen, 30 starterswoningen

In de 1e fase van nieuwbouwwijk 'De Terrassen' mochten wij een complete hof met starterswoningen ontwerpen voor 2 ontwikkelaars. Hierdoor konden we een mooie samenhang creëren tussen de b…

CPO 'Holkerbeek'
Nieuwbouw
Particuliere woningbouw
CPO

CPO 'Holkerbeek'

In de nieuwe woonwijk Doornsteeg wordt het eerste CPO-project van de gemeente Nijkerk gebouwd. Het gaat om 20 woningen die worden gebouwd in opdracht van Vereniging Woonproject Holkerbeek.