arrow-down arrow-right arrow-left arrow-up ot

Aan de Doornsteeg in Nijkerk gaat Vereniging CPO De Woongaard 14 woningen in eigen beheer realiseren.

Voor de 14 leden van de vereniging maakten wij een woningontwerp waar iedereen zich in kan vinden. De onderlinge variatie in de woningen is groot, maar toch ontstaat er door de vele overeenkomsten een eenduidig beeld. De toekomstige bewoners zochten gezamenlijk de gevelstenen en voordeuren uit, en iedereen heeft naar eigen wens samen met ons het uiterlijk en de indeling van de eigen woning vormgegeven.
Project:

Een nieuwe CPO aan de Doornsteeg: De Woongaard

Locatie:

Plangebied Doornsteeg, Nijkerk

Opdrachtgever:

Vereniging CPO de Woongaard

Ontwerp:

2016-2017

Realisatie:

2017-2018

Andere projecten

Vakantiewoning Golfresort Harderwold
Nieuwbouw
Horeca en recreatie

Vakantiewoning Golfresort Harderwold

Bootje varen, wandelen en golfen zijn de ontspanningsmogelijkheden op het vakantiepark Harderwold. Wij hebben een comfortabele woning ontworpen die voor een klant die graag hier wil verblijven.

Magazijn Van Maanen, Barneveld
Nieuwbouw
Bedrijfsgebouw

Magazijn Van Maanen, Barneveld

Het programma voor dit enorme opslaggebouw op industrieterrein Harselaar-West in Barneveld lag goeddeels vast. Maak een gebouw van maar liefst 100 m lang, 55 m breed en 20 m hoog.

Hoofdkantoor Cumela Nederland
Renovatie
Kantoor
Uitbreiding

Hoofdkantoor Cumela Nederland

De gewenste uitbreiding van dit kantoor was voor onze opdrachtgever meteen aanleiding om de verouderde jaren '70-sfeer van het gebouw eens flink aan te pakken.

Woningconcept 'Ontwikkelwiz'
Nieuwbouw
Projectmatige woningbouw

Woningconcept 'Ontwikkelwiz'

Samen met Bouwbedrijf Reinbouw uit Dieren hebben wij een woning ontwikkeld waarbij wij  op twee ontwikkelingen  inspelen.

Hotel 'De Roode Schuur'
Nieuwbouw
Horeca en recreatie

Hotel 'De Roode Schuur'

Als er aan de rand van de stad in een prachtige landelijke omgeving een nieuw bouwwerk moet komen, is het voor ons een uitdaging om een ontwerp te maken dat gedragen wordt door zowel de opdrachtgever,…