arrow-down arrow-right arrow-left arrow-up ot

Met het tekenen van de turn-key overeenkomst op 30 januari bekrachtigden de Alliantie Ontwikkeling B.V. en Van Wijnen de samenwerking voor de bouw van 31 energiezuinige huurwoningen in Zuidpolder. Van Bokhorst Architecten BNA tekent voor het ontwerp van de woningen.

Het project bestaat uit 19 appartementen en 12 eengezinswoningen met een EPC-waarde van 0. Deze norm geeft aan hoe energiezuinig een huis is. Om dat te bereiken zijn de woningen onder andere voorzien van hoogwaardige isolatiematerialen en zonnepanelen. Toekomstige bewoners hebben zo het voordeel van een lagere energierekening en lagere maandlasten. De woningen worden gerealiseerd in het gebied  ten zuiden van het BEL-kantoor, langs de Zuidersingel.

Meer nieuws

Start bouw CPO Molenbeek Nunspeet

Start bouw CPO Molenbeek Nunspeet

De bouw van de CPO-woningen in Molenbeek is vandaag van start gegaan. Wethouder Jaap Groothuis onthulde op de bouwlocatie een infodoek en plaatste de eerste steen voor de bouw…

BREEAM-NL certificaat voor Bieze Food Group

BREEAM-NL certificaat voor Bieze Food Group

Het ontwerp voor de nieuwbouw van Bieze Food Group heeft een BREEAM-NL 4-sterren 'Excellent' predikaat ontvangen. Bekijk de projectinformatie en de score op https://www.breeam.nl/projecten/nie…

Stageplaats beschikbaar!

Stageplaats beschikbaar!

We hebben voor het aankomende semester weer plek voor een stagiair(e) Bouwkunde.

In uitvoering: Poort van Nykerck

In uitvoering: Poort van Nykerck

De 10 riante appartementen die worden gerealiseerd op de hoek Callenbachstraat/Torenstraat in Nijkerk, krijgen langzaam maar zeker hun definitieve vorm.

Presentatie CPO Holkerbeek

Presentatie CPO Holkerbeek

Voor het CPO-project 'Holkerbeek' zijn de eerste ontwerpbeelden gepresenteerd. De beelden zijn door de bewoners enthousiast ontvangen.