arrow-down arrow-right arrow-left arrow-up ot

Met het tekenen van de turn-key overeenkomst op 30 januari bekrachtigden de Alliantie Ontwikkeling B.V. en Van Wijnen de samenwerking voor de bouw van 31 energiezuinige huurwoningen in Zuidpolder. Van Bokhorst Architecten BNA tekent voor het ontwerp van de woningen.

Het project bestaat uit 19 appartementen en 12 eengezinswoningen met een EPC-waarde van 0. Deze norm geeft aan hoe energiezuinig een huis is. Om dat te bereiken zijn de woningen onder andere voorzien van hoogwaardige isolatiematerialen en zonnepanelen. Toekomstige bewoners hebben zo het voordeel van een lagere energierekening en lagere maandlasten. De woningen worden gerealiseerd in het gebied  ten zuiden van het BEL-kantoor, langs de Zuidersingel.

Meer nieuws

Bouwvergunning CPO De Woongaard

Bouwvergunning CPO De Woongaard

De omgevingsvergunning voor de bouw van 14 woningen van CPO De Woongaard is verleend! Er wordt hard gewerkt om de bouw eind oktober 2017 te kunnen starten.

We zijn verhuisd!

We zijn verhuisd!

Na ruim 15 jaar van ontwerpen en tekenen met zicht op de prachtige weilanden aan de Oude Barneveldseweg, vinden we sinds kort onze inspiratie in de levendigheid van de Nijkerkse haven.

Deelname regionale zakenbeurs ROB op 20 en 21 maart

Deelname regionale zakenbeurs ROB op 20 en 21 maart

Op donderdag 20 en vrijdag 21 maart staan wij op de Regionale Ondernemers Beurs ROB in De Loods in Nijkerk. Een gloednieuwe beurs voor en door zakenmensen uit de regio Randmeren en de Veluwe. Als Van …

Bouw Grand Café 'De Kooi' gestart

Bouw Grand Café 'De Kooi' gestart

In het kader van de Ontwikkelingsvisie Laakzone is er ter hoogte van "De Kooi" aan de Zevenhuizerstraat een recreatief knooppunt geprojecteerd.

BREEAM-NL certificaat voor Bieze Food Group

BREEAM-NL certificaat voor Bieze Food Group

Het ontwerp voor de nieuwbouw van Bieze Food Group heeft een BREEAM-NL 4-sterren 'Excellent' predikaat ontvangen. Bekijk de projectinformatie en de score op https://www.breeam.nl/projecten/nie…