arrow-down arrow-right arrow-left arrow-up ot

Met het tekenen van de turn-key overeenkomst op 30 januari bekrachtigden de Alliantie Ontwikkeling B.V. en Van Wijnen de samenwerking voor de bouw van 31 energiezuinige huurwoningen in Zuidpolder. Van Bokhorst Architecten BNA tekent voor het ontwerp van de woningen.

Het project bestaat uit 19 appartementen en 12 eengezinswoningen met een EPC-waarde van 0. Deze norm geeft aan hoe energiezuinig een huis is. Om dat te bereiken zijn de woningen onder andere voorzien van hoogwaardige isolatiematerialen en zonnepanelen. Toekomstige bewoners hebben zo het voordeel van een lagere energierekening en lagere maandlasten. De woningen worden gerealiseerd in het gebied  ten zuiden van het BEL-kantoor, langs de Zuidersingel.

Meer nieuws

In uitvoering: Joosten Kunststoffen

In uitvoering: Joosten Kunststoffen

Op het voormalige veilingterrein in Huissen wordt enthousiast gebouwd aan de nieuwe huisvesting van Joosten Kunststoffen.

Samenvoorzienend Erfwonen Nijkerk

Samenvoorzienend Erfwonen Nijkerk

In samenwerking met Bureau Maris zijn wij op zoek naar 8 tot 12 participanten voor een kleinschalig CPO-project in Nijkerk. Dat kunnen gezinnen zijn, stellen en individuen van alle leeftijden. Een afs…

Dag van de Architectuur 2011

Dag van de Architectuur 2011

Tijdens de Dag van de Architectuur krijgt het publiek de kans om architectuur te beleven. Talrijke gebouwen door heel Nederland die normaal gesproken niet toegankelijk zijn, zijn in het weekend van 25…

12 woningen Zwartebroek in verkoop

12 woningen Zwartebroek in verkoop

Op de nieuwbouwlocatie 'Dwarsakker' in Zwartebroek gaan binnenkort 12 ruime, grondgebonden eengezinswoningen in de verkoop.

Verkoopbrochure

Verkoopbrochure "Poort van Nykerck"

De verkoopbrochure van het nieuw te bouwen appartementengebouw aan de Callenbachstraat 11 te Nijkerk is nu digitaal beschikbaar. Klik hier voor de brochure van "Poort van Nykerck".