arrow-down arrow-right arrow-left arrow-up ot

Met het tekenen van de turn-key overeenkomst op 30 januari bekrachtigden de Alliantie Ontwikkeling B.V. en Van Wijnen de samenwerking voor de bouw van 31 energiezuinige huurwoningen in Zuidpolder. Van Bokhorst Architecten BNA tekent voor het ontwerp van de woningen.

Het project bestaat uit 19 appartementen en 12 eengezinswoningen met een EPC-waarde van 0. Deze norm geeft aan hoe energiezuinig een huis is. Om dat te bereiken zijn de woningen onder andere voorzien van hoogwaardige isolatiematerialen en zonnepanelen. Toekomstige bewoners hebben zo het voordeel van een lagere energierekening en lagere maandlasten. De woningen worden gerealiseerd in het gebied  ten zuiden van het BEL-kantoor, langs de Zuidersingel.

Meer nieuws

In uitvoering: King Fish Selection

In uitvoering: King Fish Selection

Aan de Sluiswachter in Nijkerk is de bouw van King Fish Selection in volle gang.

Publicatie: Villa Barneveldseweg in Houtwereld

Publicatie: Villa Barneveldseweg in Houtwereld

Houtwereld, het vakblad voor houthandel en houtindustrie, heeft in haar februari-uitgave een uitgebreid artikel gewijd aan de villa die wij ontworpen aan de Barneveldseweg te Nijkerk.

Hoogste punt schuurwoning te Ermelo

Hoogste punt schuurwoning te Ermelo

Vrijdag 12 juni kon de vlag in top aan Konijnenwal te Ermelo. Het hoogste punt was bereikt!

Dag van de Architectuur 2011

Dag van de Architectuur 2011

Tijdens de Dag van de Architectuur krijgt het publiek de kans om architectuur te beleven. Talrijke gebouwen door heel Nederland die normaal gesproken niet toegankelijk zijn, zijn in het weekend van 25…

In uitvoering: Joosten Kunststoffen

In uitvoering: Joosten Kunststoffen

Op het voormalige veilingterrein in Huissen wordt enthousiast gebouwd aan de nieuwe huisvesting van Joosten Kunststoffen.