arrow-down arrow-right arrow-left arrow-up ot

In het plan Doornsteeg is begin december bouwbedrijf Aalten gestart met de bouw van de 14 woningen van CPO de Woongaard. Het gaat om twee-onder-één kap, rij- en hoekwoningen.

Er zal een groene wijk verrijzen met energiezuinige woningen, die worden gebouwd met hoogwaardige materialen. Bovendien is het de bedoeling dat de wijk kind- en gezinsvriendelijk wordt ontwikkeld. De woningen zijn in CPO-verband tot stand gekomen, wat inhoudt dat de toekomstige bewoners als vereniging de volledige regie hebben gehad bij het ontwerp. Medio 2018 hopen we de woningen op te kunnen gaan leveren.

Meer nieuws

Nieuw ankergebint aan de Slichtenhorsterweg te Nijkerk

Nieuw ankergebint aan de Slichtenhorsterweg te Nijkerk

Bij de verbouwing van een monumentale hallehuisboerderij aan de Slichtenhorsterweg in Nijkerk was het oorspronkelijke ankergebint helaas niet meer te redden.

In uitvoering: uitbreiding Opstandingskerk, Nijkerk

In uitvoering: uitbreiding Opstandingskerk, Nijkerk

Aan de Hoefslag in Nijkerk, tegenover winkelcentrum Paasbos, staat sinds 1975 de 'Opstandingskerk', een kerkgebouw van de Hervormde Gemeente Nijkerk.

Verkoopbrochure

Verkoopbrochure "Poort van Nykerck"

De verkoopbrochure van het nieuw te bouwen appartementengebouw aan de Callenbachstraat 11 te Nijkerk is nu digitaal beschikbaar. Klik hier voor de brochure van "Poort van Nykerck".

Oplevering bedrijfshal L. Walet & Zn.

Oplevering bedrijfshal L. Walet & Zn.

Aan het Blekkerserf in Nijkerk, achter de milieustraat, is het nieuwe bedrijfspand van L. Walet & Zn. B.V. opgeleverd door Bouwbedrijf Doppenberg.

12 woningen Zwartebroek in verkoop

12 woningen Zwartebroek in verkoop

Op de nieuwbouwlocatie 'Dwarsakker' in Zwartebroek gaan binnenkort 12 ruime, grondgebonden eengezinswoningen in de verkoop.