arrow-down arrow-right arrow-left arrow-up ot

We hebben voor het aankomende semester weer plek voor een stagiair(e) Bouwkunde.

Bij ons werk je in een klein projectteam mee aan het ontwerp en de technische uitwerking van diverse uitdagende projecten, variërend van projectmatige- en particuliere woningbouw, tot diverse soorten utiliteitsbouw. Je doet uitgebreide ervaring op met alle aspecten van het vak, van de eerste schetsen tot en met de eindoplevering!
We bieden je een gezellige, leerzame en uitdagende stageplaats, waar je als volwaardig lid van het team aan de slag kunt!
Wil jij het komende half jaar een plek in ons team? Stuur dan een mail naar info@vanbokhorstarchitecten.nl,

Meer nieuws

Opening BFG Warehousing

Opening BFG Warehousing

Het ultraduurzame distributiecentrum van BFG Warehousing, op de Flier in Nijkerk, is op vrijdag 11 maart officiëel geopend. Voor de gelegenheid werd een heus congres georganiseerd, met diverse ke…

In uitvoering: hoofdkantoor 'Axess liften'

In uitvoering: hoofdkantoor 'Axess liften'

Begin april is de bouw gestart van het nieuwe pand van Axess liften. De betonnen prefab elementen die de draagconstructie van het kantoor gaan vormen staan inmiddels grotendeels op hun plek.

Start Bouw: Sell Kunststoffen

Start Bouw: Sell Kunststoffen

Nadat een grote brand in mei 2012 het bestaande pand van Sell Kunststoffen aan de Gezellenstraat in de as legde, kregen wij de opdracht het nieuwe onderkomen van het bedrijf op de bestaande locatie te…

In uitvoering: Nieuwe Kampstraat Voorthuizen

In uitvoering: Nieuwe Kampstraat Voorthuizen

In Voorthuizen verrijzen aan de Nieuwe Kampstraat 6 appartementen en 2 grondgebonden woningen voor de Woningstichting Barneveld. De bouw is in volle gang.

14 huurappartementen Hoevelaken opgeleverd

14 huurappartementen Hoevelaken opgeleverd

Op de hoek van de Meerveldlaan en de Parklaan zijn de 14 huurappartementen opgeleverd aan opdrachtgever De Alliantie Ontwikkeling.