arrow-down arrow-right arrow-left arrow-up ot

De omgevingsvergunning voor de bouw van 14 woningen van CPO De Woongaard is verleend! Er wordt hard gewerkt om de bouw eind oktober 2017 te kunnen starten.

Inmiddels zijn alle leden in gesprek geweest met aannemer Aalten en worden de definitieve uitvoeringstekeningen door ons afgerond. Iedere woning is naar wens van de bewoners ingedeeld en ontworpen, met de samenhang van het totaalbeeld als uitgangspunt. Medio 2018 hopen we de 14 zeer duurzame en energiezuinige woningen te kunnen gaan opleveren! 

Meer nieuws

Appartementen 'Il Cuore' opgeleverd

Appartementen 'Il Cuore' opgeleverd

In Nijkerk is onlangs het door ons ontworpen appartementencomplex 'Il Cuore' opgeleverd door aannemer en ontwikkelaar Vos & Teeuwissen uit Huizen.

17 appartementen Hoevelaken uit de steigers

17 appartementen Hoevelaken uit de steigers

De 17 appartementen die gebouwd worden op de hoek van de Meerveldlaan en de Oosterdorpstraat in Hoevelaken zijn uit de steigers gekomen.

Oplevering Meerdorp Hoevelaken

Oplevering Meerdorp Hoevelaken

Na een jaar lang bouwen is op de hoek van de Meerveldlaan en de Oosterdorpstraat in Hoevelaken, op de locatie van de oude brandweerkazerne en het groene kruisgebouw, appartementencomplex 'Meerdorp…

Start Bouw: Sell Kunststoffen

Start Bouw: Sell Kunststoffen

Nadat een grote brand in mei 2012 het bestaande pand van Sell Kunststoffen aan de Gezellenstraat in de as legde, kregen wij de opdracht het nieuwe onderkomen van het bedrijf op de bestaande locatie te…

Verkoopbrochure

Verkoopbrochure "Poort van Nykerck"

De verkoopbrochure van het nieuw te bouwen appartementengebouw aan de Callenbachstraat 11 te Nijkerk is nu digitaal beschikbaar. Klik hier voor de brochure van "Poort van Nykerck".