arrow-down arrow-right arrow-left arrow-up ot

De omgevingsvergunning voor de bouw van 14 woningen van CPO De Woongaard is verleend! Er wordt hard gewerkt om de bouw eind oktober 2017 te kunnen starten.

Inmiddels zijn alle leden in gesprek geweest met aannemer Aalten en worden de definitieve uitvoeringstekeningen door ons afgerond. Iedere woning is naar wens van de bewoners ingedeeld en ontworpen, met de samenhang van het totaalbeeld als uitgangspunt. Medio 2018 hopen we de 14 zeer duurzame en energiezuinige woningen te kunnen gaan opleveren! 

Meer nieuws

Nieuw ankergebint aan de Slichtenhorsterweg te Nijkerk

Nieuw ankergebint aan de Slichtenhorsterweg te Nijkerk

Bij de verbouwing van een monumentale hallehuisboerderij aan de Slichtenhorsterweg in Nijkerk was het oorspronkelijke ankergebint helaas niet meer te redden.

Omgevingsvergunning 18 woningen Zuidpolder Eemnes

Omgevingsvergunning 18 woningen Zuidpolder Eemnes

Voor de 18 karakteristieke EPC-0 woningen in Eemnes is de omgevingsvergunning verleend, naar verwachting zal Heijmans de bouwwerkzaamheden nog vóór de bouwvak aanvangen.

Verkoop Heemweide fase 2

Verkoop Heemweide fase 2

Binnenkort gaan onder andere de 18 woningen die wij hebben ontworpen voor de Heemweide fase 2 in Eemnes in de verkoop.

Verkoopbrochure

Verkoopbrochure "Poort van Nykerck"

De verkoopbrochure van het nieuw te bouwen appartementengebouw aan de Callenbachstraat 11 te Nijkerk is nu digitaal beschikbaar. Klik hier voor de brochure van "Poort van Nykerck".

17 appartementen Hoevelaken uit de steigers

17 appartementen Hoevelaken uit de steigers

De 17 appartementen die gebouwd worden op de hoek van de Meerveldlaan en de Oosterdorpstraat in Hoevelaken zijn uit de steigers gekomen.