arrow-down arrow-right arrow-left arrow-up ot

Visie

Van Bokhorst Architecten werkt voor professionele opdrachtgevers en voor particulieren. Voor professionele opdrachtgevers ontwerpen we seriematige woningbouw en gebouwen voor bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen, horeca en recreatie. Daarnaast ontwerpen we de verbouwing, uitbreiding, renovatie of restauratie van bestaande gebouwen. Voor particulieren ontwerpen  we zowel compleet nieuwe woonhuizen als de verbouwing, uitbreiding, renovatie of restauratie van bestaande woonruimtes.
 

Visie
Visie

Van Bokhorst Architecten staat voor een vlotte en heldere aanpak. Onze medewerkers vormen al vele jaren een hecht team dat uw opdracht met deskundigheid en plezier oppakt. We luisteren met aandacht naar wat u zoekt en zetten uw wensen snel om in een concreet ontwerp. Een realistisch ontwerp dat voldoet aan de functionele, technische en financiële voorwaarden en tegelijkertijd verrast en inspireert. Na de ontwerpfase begeleiden onze projectleiders de uitvoering van het ontwerp. Zo kunt u er op rekenen dat het project naar verwachting wordt opgeleverd. 
Mooi en eigentijds, gebruiksvriendelijk en binnen budget: dat is wat u zoekt en waar wij graag voor tekenen

Wij gaan circulair

Circulair bouwen is een belangrijke schakel in een duurzame samenleving die ervoor zorgt dat toekomstige generaties in dezelfde behoefte kunnen voorzien als wij. Wij zien circulariteit als een middel om meerwaarde te creëren. Van Bokhorst Architecten onderschrijft daarom het manifest "wij gaan circulair" dat is opgesteld door de BNA.

Duurzaamheid

Als architecten hebben wij niet alleen een verantwoordelijkheid voor het uiterlijk van onze gebouwde omgeving. Ook de impact die ons dagelijks werk heeft op de toekomst is een belangrijke pijler onder onze manier van werken. Gebouwen zijn verantwoordelijk voor 40% van het energieverbruik en 36% van de CO2-uitstoot in de Europese Unie. Niemand kan tegenwoordig meer om het thema duurzaamheid heen.

Building Information Modeling

Building Information Modeling (BIM) is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze dagelijkse realiteit. Maar wat is BIM, en wat zijn de voordelen voor u als opdrachtgever?